Sikaplan TM-15 Bijeli 2m x 20m2

558.00  (4,204.25 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

Šta je Sikaplan TM 1,5mm?

Sikaplan TM 1,5mm je membranski materijal za hidroizolaciju visokih performansi, razvijen od strane kompanije Sika, globalnog lidera u proizvodnji građevinskih materijala i rešenja. Ovaj materijal pruža izuzetno efikasnu barijeru protiv vode i vlage, čime se obezbeđuje dugotrajna zaštita za građevinske objekte.

Karakteristike Sikaplan TM 1,5mm:

  1. Izuzetna Vodonepropusnost: Sikaplan TM 1,5mm je projektovan da izdrži visoki nivo vodonepropusnosti, čineći ga idealnim za različite primene, uključujući temelje, terase, podzemne strukture i krovove.
  2. Izdržljivost: Ovaj materijal je izuzetno izdržljiv i može se nositi sa zahtevima teških vremenskih uslova i ekstremnih temperatura, obezbeđujući dugotrajnu zaštitu.
  3. Jednostavna Instalacija: Sikaplan TM 1,5mm se lako postavlja, što čini rad inženjera i građevinara efikasnijim i olakšava proces hidroizolacije.
  4. Otpornost na Hemikalije: Materijal je takođe otporan na hemijske uticaje, čineći ga pouzdanim izborom za građevinske projekte koji se nalaze u industrijskim okruženjima.
  5. Ekološki Svestran: Kao i mnogi proizvodi kompanije Sika, Sikaplan TM 1,5mm je dizajniran sa pažnjom prema zaštiti životne sredine.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Sikaplan TM-15 Bijeli 2m x 20m2”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)